Keppariliikkari

Ylämylly

Paloaukean yksikkö, alakoulu, keltainen sali

klo  17.00 - 18.30

Ohjaajina Mila ja Aada

Ensimmäinen kerhokerta 8.1.2024, 

viimeinen 18.3.2024

Mukaan kerhoon tarvitset oman keppihevosen. Jos sinulla ei sellaista ole, toimistolla on pari ylimääräistä, jota voidaan lainata. Kerrothan siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä!

Kerhossa hypitään esteitä, harjoitellaan kouluratsastusta, tutustutaan keppareiden maailmaan ja saadaan vinkkejä niiden huoltamisesta. Samalla saattaa saada tietoa ihan oikeastakin hevosenhoidosta!

 - - -

Jos haluat liittyä jäseneksi (40e) tee se ensin, ennenkuin täytät lomakkeen. Jäsenillä on tapaturmavakuutus kaikessa 4H-toiminnassa ja jäsenyys on voimassa vuoden maksupäivästä. Jäsenyys mahdollistaa tulevan kevätkauden lisäksi jäsenhinnat myös kesän ja syksyn 2024 toimintaan.

4H jäsenyys ei sido eikä velvoita lasta tai vanhempia mihinkään.  Ei siis talkoita tai rahankeräyskampanjoita. Tuet jäsenyydelläsi paikallista nuorisotoimintaa, mitä arvostamme yhdistyksessa suuresti. Kiitos Sinulle siitä jo etukäteen.


Klikkaa alta, niin jäsenyysasia hoituu saman tien. Jos olette  jo jäsen, voitte ohittaa linkin.

 Liityn Joensuun 4H-yhdistyksen jäseneksi.


Ilmoittautumislomake

Kerholainen on 4H:n jäsen
Kerhokertojen viestintää varten, numeroni saa liittää huoltajien WhatsApp -ryhmään
Hyväksyn, että 4H-toiminnassa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Emme kuitenkaan kuvaa kasvoja, jos lapsi ilmoittaa itse, ettei halua vaikka lupa olisi