Leiriarkisto

Jottei asiat ja tekeminen unohdu, on kiva koota ja joskus sitten muistella, mitä kaikkea sitä on tullut leireillä tehtyä! 

Saamme leiritoimintaan tukea Aluehallintovirastolta.

Kesän 2022 leirit:

 • 6. - 10.6. 2022  Kukkolan Teemapäiväleiri 1 (5 pv)
 • 13. - 17.6.2022 Kukkolan Seikkailu-liikuntaleiri (5 pv)
 • 20. - 23.6.2022 Kukkolan Maatilaleiri (4 pv)
 • 27.6. - 1.7.2022 Kukkolan Teemapäiväleiri 2 (5 pv)

Leiripaikkana toimii Kukkolan tilan ympäristö ja toimitilamme Kukkolan kammari osoitteessa Ajomiehenkuja 7 C (toimitilat sijaitsevat aivan Kukkolan tilan vieressä). 

Leirit ovat tarkoitettuja 6-12-vuotiaille lapsille. 

Leirin hinta on 65 € jäsenelle ja 100 €/ei jäsen. Poikkeuksena 4 päivän leiri, jonka hinta on 4H:n jäsenelle 55 € ja ei-jäsenelle 90,€. Hinta sisältää lämpimän ruoan, leiriohjelman sekä vakuutuksen. 

 4H-yhdistyksen jäsenyys maksaa 35€ ja se on voimassa vuoden maksupäivästä. Pääset liittymään jäseneksi tästä.

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu leirikuvauksien yhteydessä  olevalla lomakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille kevään aikana leirikirjeen ja laskun leirimaksusta. 

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan leirille osallistumisen, peruminen on tehtävä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää  22.5.2022.


Ilmoittautuminen leireille

 • Leirikuvauksen yhteydessä on leirikohtainen ilmoittautumislomake
 • Jäsenten ennakkoilmoittautuminen leireille alkaa 17.3.2022, muut 1.4.2022.
 • Täytäthän kaikki kohdat huolellisesti
 • Lähetämme leirikirjeen ja laskun leirimaksusta lomakkeella ilmoitettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen
 •  Huomioithan, että leirimaksu tulee suorittaa ennen leirin alkamista.

Leirien esittely


Kukkolan Teemapäiväleiri I  (5 päivää)

vko 23   ma-pe  6.6.- 10.6.2022   klo 9.30-14.30

Kukkolan teemapäiväleirillä koetaan monipuolista tekemistä kerho-tilamme Kukkolan kammarin ja Kukkolan tilan ympäristössä. Leiriohjelma sisältää jokaiselle leiripäivälle eri teeman, jonka ympärille leiriohjelma rakentuu. 

Leiripäivien teemat:

1. Seikkailu         2. Eläimet           3. Luonto         4. Erätaidot        5. Kokkaus ja leivonta

Leiripäivät sisältävät teeman mukaista toimintaa sekä askartelua, pelejä ja leikkejä. Leirillä teemme retkiä lähiympäristöön, kokkaamme / leivomme yhdessä ja vietämme aikaa ulkona välipalan/piknikin merkeissä.

Leiri järjestetään Karhunmäessä osoitteessa Ajomiehenkuja 7 C.

Leirin hinta on 65 €/jäsen ja 100 €/ ei-jäsen. Hinta sisältää lämpimän ruoan, leiriohjelman sekä vakuutuksen. Leiri on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille.


Kukkolan Seikkalu-liikuntaleiri  (5 päivää)

vko 24   ma-pe 13.-17.6.2022   klo 9.30-14.30.

Kukkolan seikkailu-liikuntaleirillä koetaan monipuolista tekemistä Kukkolan tilan ympäristössä. Leirillä suoritetaan erilaisia seikkailuratoja, aarteen etsintää ja liikutaan yhdessä erilaisten pelien ja leikkien muodossa. Säävarauksella leirillä toteutetaan myös koko päivän pituinen kalastusretki, jonka yhteydessä halukkailla on mahdollisuus myös uida. 

Leiripäivät sisältävät teeman mukaista toimintaa sekä askartelua, pelejä ja leikkejä Kukkolan ympäristössä. Leirillä teemme retkiä lähiympäristöön ja vietämme aikaa nuotiolla pihapiirissä sijaitsevalla Kukkolan kodalla.

Leiri järjestetään Karhunmäessä osoitteessa Ajomiehenkuja 7 C.

Leirin hinta on 65 €/jäsen ja 100 €/ ei-jäsen. Hinta sisältää ruoan, leiriohjelman sekä vakuutuksen. Leiri on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille.


Kukkolan Maatilaleiri  (4 päivää)

vko 25 ma-to   20.-23.6.2022   klo 9.30-14.30.

Maatilaleirillä puuhaillaan Kukkolan tilan ympäristössä. Maatilaleirillä tutustutaan Kukkolan tilalla asuviin eläimiin, opitaan eläintenhoitoon liittyviä teemoja, tutustutaan kesäkaudella kasvatettaviin kasveihin ja toteutetaan omat yrittätarhaviljelmät  Leiripäivät sisältävät teeman mukaista toimintaa sekä askartelua, pelejä ja leikkejä. Leirillä vietämme myös aikaa nuotiolla pihapiirissä sijaitsevalla Kukkolan kodalla.

Leiri järjestetään Karhunmäessä osoitteessa Ajomiehenkuja 7C.

Leirin hinta on 55 €/jäsen ja 90 €/ei-jäsen. Hinta sisältää ruoan, leiriohjelman sekä vakuutuksen. Leiri on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille.


Kukkolan teemapäiväleiri  II (5 päivää)

 vko 26   ma-pe 27.6.-1.7.2022   klo 9.30-14.30.

Kukkolan teemapäiväleirillä koetaan monipuolista tekemistä maatilaympäristössä. Leiriohjelma sisältää jokaiselle leiripäivälle eri teeman, jonka ympärille leiriohjelma rakentuu. Leiripäivien teemat:

1. Seikkailu         2. Eläimet           3. Luonto         4. Erätaidot        5. Kokkaus ja leivonta

Leiripäivät sisältävät teeman mukaista toimintaa sekä askartelua, pelejä ja leikkejä Kukkolan ympäristössä. Leirillä teemme retkiä lähiympäristöön, kokkaamme / leivomme yhdessä ja vietämme aikaa nuotiolla pihapiirissä sijaitsevalla Kukkolan kodalla.

Leiri järjestetään Karhunmäessä osoitteessa Ajomiehenkuja 7 C.

Leirin hinta on 65 €/jäsen ja 100 €/ ei-jäsen. Hinta sisältää ruoan, leiriohjelman sekä vakuutuksen. Leiri on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille.

Kesän 2021 toteutuneet leirit

 • Noljakan leiri
 • Kukkolan eräleiri I
 • Kukkolan eräleiri II
 • Kukkolan eräleiri III

Etäleiri 21. - 24.6.2021

Etäleiri 15.-18.6.2020

Tälle leirille voi osallistua mistä vain, kunhan on käytettävissä toimiva netti, tietokone ja älyluuri, jossa on whatsapp. Leiri toteutetaan google meetin välityksellä, jonka kautta aloitetaan ja lopetetaan yhteinen leiripäivä. Ohjaaja on tavattavissa meetissä ja whatsappissa koko ajan. Jokaiselle leiripäivälle on oma teema ja tehtävät, jotka liittyvät kädentaitoihin, luontoon ja liikuntaan. 

Leiriläisen ikä tulisi olla 9-12-vuotta ja leiri on tarkoitettu Pielisen, Joensuun ja Pyhäselän 4H-yhdistyksen alueella asuville lapsille.

Leirimaksu on 35 euroa. Maksu sisältää ohjelman lisäksi tarvikekassin tekemisiin (ei huonosti säilyviä elintarvikkeita).