Jäsenyys

Liittymällä Joensuun 4H:n jäseneksi, pääset osallistumaan yhdistyksen monipuoliseen toimintaan edullisemmin  ja mm. kerhojen ja leirien ilmoittautuminen avautuu jäsenille aiemmin kuin muille. 

Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näet omat tietosi ja jolla saa alennuksia ja etuja. Jäsenyyteen kuuluu 4H-tapahtumat kattava tapaturmavakuutus. Jäsenenä pääset osallistumaan vuosikokoukseen ja tulla vaikuttamamaan myös hallitukseen.

Jäsenyytesi on voimassa 12kk alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun automaattisesti.

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 40€ ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 85 € vuodessa.

4H:n yksilö- ja perhejäsenmaksut muuttuvat syyskuun alusta 2023 alkaen.


4H-jäsenyys ja digitaalinen jäsenkortti


4H-jäsenkortti on digitaalinen. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.


Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: 

https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Pääset liittymään jäseneksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidettiin huhtikuussa 2023.