Syksyn kerhot alkavat elo-syyskuussa

Kerhotoimintaan on saatu paikallisen harrastustoiminnan avustusta Itä-Suomen Aluehallintovirastolta.

Nuorisojäsenet ovat tärkeitä järjestöllemme ja jäsenet varmistavat toimintamme jatkuvuuden. Toivomme, että liitytte yhdistyksemme jäseneksi, sillä toimintamme saama valtionavustus perustuu pitkälti nuorisojäsentemme määrään. Jäseneksi liittymällä varmistat toiminnan jatkuvuuden paikkakunnallasi.

Ilmoittautuminen tapahtuu  klikkaamalla kerhomainosta. Sieltä löydät lisätietoja ja sähköisen ilmoittautumislomakkeen.  Täytä lomake huolella ja lähetä lomake. Erillistä vahvistusta ilmoittautumisesta ei tule, eli jos pääset täyttämään lomakkeen, kerhossa on silloin tilaa.

Kerhoihin voi tulla myös kesken kauden, ilmoittautuminen avautuu uudelleen paikkojen vapautuessa.


Kerhon ollessa täynnä, siitä kerrotaan jo kerhokuvauksen yhteydessä, jos näin on päässyt käymään. 


Safkasankarit-kerhot on tarkoitettu alakoulun 3-6 -luokkalaisille. Muut kerhot sopivat kaikille alakouluikäisille. Kevätkauden kerhot päättyvät maaliskuun lopussa.  Kerhokertoja on 10. 

Kerhot eivät kokoonnu hiihtolomaviikolla 10.


Tammikuussa 2024 alkaneet kerhot

maanantai

  • Safkasankarit leipoo, Karhunmäki
  • Keppariliikkari, Ylämylly

tiistai

  • Safkasankarit kattaa taas maailman, Rantakylä -päättynyt-
  • Taidetaitajat, Karhunmäki

keskiviikko

  • Keppariliikkari, Utra Huom! alkaa vko 3 17.1.

Kerhopaikkoja on 10 - 12 paikkaa per/kerho. Kerho alkaa, kun aloituskertaan on 7 - 8 ilmoittautunutta.

Mahdollisista uusista alkavista kerhoista ilmoitamme myöhemmin.

Jos haluat liittyä jäseneksi (40e) tee se ensin, ennenkuin täytät kerhon ilmoittautumislomakkeen. Jäsenillä on tapaturmavakuutus kaikessa 4H-toiminnassa ja jäsenyys on voimassa vuoden maksupäivästä. Jäsenyys mahdollistaa kerhokauden lisäksi jäsenhinnat myös kevään ja kesän 2025 toimintaan.

4H jäsenyys ei sido eikä velvoita lasta tai vanhempia mihinkään.  Ei siis talkoita tai rahankeräyskampanjoita. Tuet jäsenyydelläsi paikallista nuorisotoimintaa, mitä arvostamme yhdistyksessa suuresti. Kiitos Sinulle siitä jo etukäteen.


Klikkaa alta, niin jäsenyysasia hoituu saman tien. Jos olette  jo jäsen, voitte ohittaa linkin.

 Liityn Joensuun 4H-yhdistyksen jäseneksi.


Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Maanantai  

Mitä kerhoissa tehdään?

4H-kerhot tarjoavat monipuolista tekemistä alakouluikäisille,  6–12-vuotiaille lapsille, poikkeuksena keittiöympäristössä toteutettavat Safkasankarit, joka on tarkoitettu 3 - 6 luokkalaisille.  Kerhot käynnistyvät kauden alussa -syyskuussa tai tammikuussa- ohjaajatilanteen mukaan.  Kerhoissa  kokataan, retkeillään metsässä, tehdään käsitöitä, leikitään ja liikutaan yhdessä. 4H-kerhossa lapset saavat onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden toteuttaa itselleen tärkeitä asioita. Kerhot ovat turvallisia pienryhmiä, joita ohjaavat vastuulliset 4H-kerhonohjaajat.


4H:n jäsenenä kerhoilet edullisemmin

Liittyminen jäseneksi on helppoa. Jäsenmaksu on  40 euroa. Jäsenkausi on rullaava  eli jäsenyys on voimassa vuoden liittymisestä lähtien. Tämä tarkoittaa, että esim. syksyllä liittyessä jäsenhintaan voi kerhoilla vielä kevätkauden ja jäsenyys ulottuu vielä tulevaan, seuraavan kesän kesäleirikauteen.

Jos perheessänne on useampi kerholainen, kannattaa koko perheen liittyä, koska perhemaksu on 85e. Jäsenmaksu on voimassa vuoden maksupäivästä eteenpäin. Jäseneksi voit liittyä jo saman tien:

 Liityn Joensuun 4H-yhdistyksen jäseneksi.


Jäsenmaksun voi maksaa verkkopankissa liittyessään jäseneksi. Tämä on nopein tapa saada meille tieto jäsenyydestä, ja osaamme laskuttaa kerhomaksun oikein. Lapsesi on  tervetullut kerhoon vaikka ette haluaisi liittyä jäseneksi, kerhomaksu on silloin 50 - 65e/kausi.


Jäsenyys mahdollistaa, ei velvoita

Jäsenellä on tapaturmavakuutus kaikessa 4H toiminnassa. 4H:n jäsenyyden myötä ei tule vanhemmille ylimääräisiä velvollisuuksia: ei siis talkoita tai varojenkeräyksiä.  Jäsenyys mahdollistaa lapsen osallistumisen toimintaan, jossa tehdään, tutustutaan ja kokeillaan ilman suoritustavoitteita tai paineita. Jäsenmaksu on yhdistykselle tärkeä, sillä osa toimintamme rahoituksesta perustuu jäsenten määrään. Valinnallasi on siis paikallista merkitystä! Päätös on kuitenkin sinun ja lapsesi on tervetullut mukaan oli hän sitten jäsen tai ei.

 Lisäksi jäsenenä:

  • Saat valtakunnallisia ja paikallisia jäsenalennuksia
  • 13–28-vuotiaana voit perustaa 4H-yrityksen
  • Tapaturmavakuutus 4H-tapahtumissa 6–28-vuotiaille
  • Voit hakea kansainväliseen 4H-vaihtoon 18–25-vuotiaana

Kerhotoimintaan on saatu paikallisen harrastustoiminnan avustusta Itä-Suomen Aluehallintovirastolta.

#4hsuomi #4hkerho #4hjoensuu

Kerhoarkistoon

Täältä pääset kurkkaamaan, minkälaisia kerhoja meillä on aiempina kausina ollut.