Kokouskutsu 18.4.2024 jäsenille

4.4.2024


Yhdistyksen sääntömääräinen kokous, vuosikokouksenakin tunnettu, järjestetään torstaina 18.4.2024. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme jäsenet. Kokous järjestetään Ajomiehenkujalla Karhunmäessä yhdistyksen toimitilojen ryhmätiloissa. Kokouksen alussa on tarjoilua, joten sen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen ennakkoon 16.4 mennessä osoitteeseen 

joensuu@4h.fi


Kaksi hallituksen jäsenen paikkaa avoinna


Hallituksessa on kuusi jäsentä, ja joka vuosi kaksi heistä on erovuorossa. Jos sinua vähänkin kiinnostaa kurkata, mitä paikallisen nuorisojärjestön hallitustyö tarkoittaa, niin tervetuloa mukaan sääntömääräiseen kokoukseen, missä valitaan uudet hallituksen jäsenet tulevalle kolmivuotiskaudelleen. Sinun ei tarvitse olla hallitusammattilainen tullaksesi mukaan hallitustyöhön, meillä on hyvä perehdytys ja joka kokouksessa oppii aina uutta. Kokouksia hallituksella on vuosittain 5 - 6 ja kokouksista maksetaan palkkio. Hallituksen jäsenenä saat tuoreimman tiedon 4H:sta ja voit olla yhdessä muiden hallitusten jäsenten kanssa vaikuttamassa paikallisen yhdistyksen toiminnan suuntaan.

Hallituksen jäseniin kaivataan kerholaisten vanhempia, huoltajia, 4H-yrittäjiä ja heidän ohjaajiaan. Toimialueemme on laaja, joten ehdokkaat voivat olla Kiihtelysvaaran pitäjästä kuin Liperistä ja Joensuusta. Yhtälailla yleinen kiinnostus nuorisotyöhön ja tai omien verkostojen tarjoaminen yhdistyksen käyttöön on arvokas hallituksen jäsenen ominaisuus. Ota siis rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaan, jos aihe yhtään kiinnostaa!


Varajäsenet valitaan vuosittain

Joka vuosi jäsenistämme valitaan kolme hallituksen varajäsentä. He voivat olla paikalla kokouksissa yhtälailla kuin varsinaiset jäsenet, mutta jos varsinaisia jäseniä on paikalla täysimääräiset kuusi henkilöä, niin silloin varajäsenillä ei ole äänioikeutta. Mutta keskusteluissa ja mielipiteiden ja ideoiden vaihdossa varajäsenten ajatukset ovat yhtä tärkeitä.


Voit kysellä lisätietoa hallitustyöskentelystä toiminnanjohtajalta osoitteesta tiina.hintikka@4h.fi. 

4H-järjestölle on oma, uusille hallituksen jäsenille oleva peruskoulutus verkossa. Siitä saa todella hyvät eväät hallitustyöhön. Kyllä, siitä opista on hyötyä vaikka oman taloyhtiön kokouksessa!

https://4h-akatemia.fi/koulutus/4h-yhdistyksen-hallituksen-jasenen-peruskoulutus/