Kesätyö OP:n piikkiin 2024

4.3.2024

50 kesätyöpaikkaa tarjolla!!!!!

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla tuetaan 15 - 17 -vuotiaiden nuorten työllistymistä. Kesätyöpaikka on monelle nuorelle tärkeä, koska sen kautta pääsee tutustumaan työelämään ja kartuttamaan kokemusta.

Pohjois-Karjalan OP:n tukemiin Kesätyö OP:n piikkiin työpaikkoihin pääset tutustumaan tämän linkkimonsterin kautta, mutta se kannattaa, sillä kesätyöpakkoja siellä on vaikka kuinka monta tarjolla! Me haetaan OP:n tukemana kesäleirin apuohjaajaa kahden viikon työsuhteeseen Karhunmäen päiväleirille.

https://portal.lyyti.fi/e/?p=s&k=69d4609837bbf15ebb57fb

Jos puolestaan asut Kiihtelysvaaran pitäjän alueella, yhdistyksellämme on mahdollisuus työllistää sinne nuori lasten- ja vanhusten kanssa toimimaan. Ja on siellä toki aika monta muutakin huikean hienoa kesätyötä tarjolla. Tässä suora monsterlinkki näihin huikeisiin paikkoihin, mitä puolestaan Vaara-Karjalan OP tukee ensi kesänä.

https://portal.lyyti.fi/e/?p=s&k=92ea2da03be813ea6485f2e6

Kaikkiaaan noiden linkkien takaa löytyy 50 kesätyöpaikkaa. Jos muidenkin OP:n Kesätyöpaikat OP:n piikkiin kiinnostaa, kaikki nuorille tarkoitetut OP:n kesätyöt löytyvät täältä

https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠