Avoimet työpaikat

Kotityötaidoilla töihin?

-Kyllä, se on mahdollista, hae Helppiin työntekijäksi ja auta muita! Helppi on 15-27 -vuotiaille nuorille tarkoitettu työpalvelu, jota kautta nuoret voivat työllistyä asiakastilausten mukaan.

Mieti omia vahvuuksiasi ja osaamistasi. Oletko hyvä siivooja ja järjestelijä? Vai sujuuko nurmikonleikkuu tuosta vain? Oletko huomaamattasi kehittynyt niin taitavaksi somettajaksi, että voisit itseasiassa hoitaa jonkun yrityksen sometuksenkin?


Ilmianna taitosi ja haen meille Helppiin työntekijäksi!


Paljasta hakemuksessa taitosi ja kuvaile, miten voisit hyödyntää taitojasi asiakkaiden luona. Kerro myös vähän itsestäsi ja harrastuksistasi.

Lähetä hakemus osoitteeseen:

joensuun4h@kase.fi

Osa-aikatyöt arkiapu -työpalvelussa


Arkiaputyöntekijöiden haku on jatkuvaa. 

Korvaus työstä on  8,05e -  9,92e/h + lomakorvaus 9% / 11,50%. Työtehtävät vaihtelevat siivouksesta ulkoiluapuun ja pihatöihin. Sopii hyvin opiskelijoille, työaikaan ja päiviin voi itse vaikuttaa. Kesän aikana asiakastilauksia tulee ikkunanpesuun ja kevätsiivouksiin. 

Erityisesti kaivataan apuja asiakkaiden kesän pihatöihin.

Näiden työtehtävien hallitsemisesta työhön hakiessa on etua:

  • Perussiivous (imurointi, moppaus, pölyjen pyyhintä, mattojen tamppaus)
  • Ikkunanpesu
  • Pihatyöt (kitkentä, nurmikonleikkaus, lumityöt, muut puutarhanhoitotaidot eduksi)

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 

joensuun 4h@kase.fi


Vapaaehtoistyöt yhdistyksessämme:


Kerhonohjaajien avustajiksi ja tukihenkilöiksi, juttuseuraksi ikäihmisille, järjestäjiksi tapahtumiin, mukaan retkille ja toiminnan kehittämiseen.

Vierailijoita lemmikkiensä kanssa (kertomaan lemmikkinsä hoidosta, luonteesta, ulkoilutuksesta, harrasteista, kilpailuista, ravinnosta).

Tule kertomaan omasta harrastuksestasi, erätaidoista, askarteluideoista, käsitöistä tai vaikka ruokavinkeistä.Kesätyöpaikat 


-Leiriohjaajien haku päättynyt, ohjaajat valittu-

Vuosittain heti tammikuusta alkaen etsimme leirinohjaajia työskentelemään kesäleireillemme kesäkuun ajaksi. Etsimme leireille 15-23-vuotiaita Joensuulaisia nuoria, joilla on kiinnostusta lasten kanssa toimimiseen. Odotamme leirinohjaajilta hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta, oma-aloitteisuutta ja iloista mieltä. Harrastuneisuus eläinten parissa katsotaan eduksi leiritoiminnassamme.

Kesän 2021 leiriohjaajien hakemuksia otamme vastaan 18.4.2021 asti.

Laita vapaamuotoinen hakemus: tiina.hintikka@4h.fi.