Avoimet työpaikat


4H-yrittäjä (1-2 paikkaa) koirapuistojen valvonta- ja hoitotyöhön 1.2.2021 alkaen.


Etsimme 4H-yrittäjää huolehtimaan koirapuistoista Niinivaaralla, Linnunlahdella, Utrassa, Noljakassa ja Karhunmäessä. 

Edellytämme 4H-yrittäjältä 17-28-vuoden ikää ja mahdollisuutta liikkua sujuvasti koirapuistojen välillä sekä kuljettaa itse työvälineet koirapuistoille (mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä). Lisäksi odotamme että työhön valittava yrittäjä ei pelkää säänvaihteluita (kyseessä ulkotyö), on huolellinen sekä omaa kiitettävät asiakaspalvelutaidot. 

Emme edellytä valmista 4H-yritystä, vaan autamme 4H-yrityksen perustamisessa. 4H-yrittäjä saa käyttöönsä yhdistykseltämme tarvittavat työkalut, jotka yrittäjä kuljettaa vuodenajasta riippuen itse mukanaan puistoihin (raivaussaha, lapio, jääpetkele). 

Työtehtävät kesäaikaan: Aluskasvillisuuden poisto  puistoista siimatrimmerillä + puistojen valvonta

Työtehtävät talviaikaan: Puistojen sisäänkäyntien käsilumityöt + puistojen valvonta

Työtä voi tehdä itsenäisesti omien aikataulujen mukaisesti, joten se soveltuu hyvin opiskelijoille. Maksamme työstä kuukausittain ennalta sovitun työkorvauksen ja matkakorvauksen.

Ota yhteyttä vapaamuotoisen hakemuksen kera:

riitta.tuukkanen@4h.fi 

Lisätiedot: 0407319701 / riitta.tuukkanen@4h.fi


Osa-aikatyöt arkiapu-työpalvelussa


Arkiaputyöntekijöiden haku on jatkuvaa. Työstä korvaus 9,79 €/h + lomakorvaus 9% / 11,50%. Työtehtävät vaihtelevat siivouksesta ulkoiluapuun ja pihatöihin. Sopii hyvin opiskelijoille, työaikaan ja päiviin voi itse vaikuttaa. 

Näiden työtehtävien hallitsemisesta työhön hakiessa on etua:

  • Perussiivous (imurointi, moppaus, pölyjen pyyhintä, mattojen tamppaus)
  • Ikkunanpesu
  • Pihatyöt (kitkentä, nurmikonleikkaus, lumityöt)

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 

riitta.tuukkanen@4h.fi tai joensuun 4h@kase.fiVapaaehtoistyöt yhdistyksessämme:


Kerhonohjaajien avustajiksi ja tukihenkilöiksi, juttuseuraksi ikäihmisille, järjestäjiksi tapahtumiin, mukaan retkille ja toiminnan kehittämiseen.

Vierailijoita lemmikkiensä kanssa (kertomaan lemmikkinsä hoidosta, luonteesta, ulkoilutuksesta, harrasteista, kilpailuista, ravinnosta).

Tule kertomaan omasta harrastuksestasi, erätaidoista, askarteluideoista, käsitöistä tai vaikka ruokavinkeistä.Työllistämistuki- ja harjoittelupaikat:


Toiminnanohjaaja / Järjestötyöntekijä

Toimistoapulainen / avustavat toimistotyöt

Puistonhoitotyöt ( raivaussaha / trimmeri)

Kesäleireille keittiötyöntekijä / keittiöapulainenKesätyöpaikat 


Vuosittain heti tammikuusta alkaen etsimme leirinohjaajia työskentelemään kesäleireillemme kesäkuun ajaksi. Etsimme leireille 15-23-vuotiaita Joensuulaisia nuoria, joilla on kiinnostusta lasten kanssa toimimiseen. Odotamme leirinohjaajilta hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta, oma-aloitteisuutta ja iloista mieltä. Harrastuneisuus eläinten parissa katsotaan eduksi leiritoiminnassamme.

Laita vapaamuotoinen hakemus: riitta.tuukkanen@4h.fi.