Tapahtumat ja retket

Kiitos Kukkolan iltatalleihin syksyllä 2020 osallistuneille. 

Pyrimme järjestämään uusia Iltatalli-teemailtoja myös syksyllä 2021.


Kukkolan Iltatallit


Kukkolan Iltatalli -teemaillat on suunnattu perheiden yhteiseksi puuhaksi eläinten parissa. Osallistuva perhe tarkoittaa vähintään yhtä huoltajaa + perheen lasta/useampaa lasta. Koko perhe on lämpimästi tervetullut, eikä osallistuvilla lapsilla ole alaikärajaa.

Iltatallien aikana teemme monipuolisia talli-askareita ennen eläinten nukkumaanmenoa. Iltatallin lopuksi osallistujille on tarjolla teetä/mehua ja keksejä. Lapsilla on mahdollisuus vanhempien avustuksella lukea eläimille iltasatuja. Iltatalllit ovat osallistujille maksuttomia.

Iltatallien ajankohdat ovat tiistaisin 29.9., 27.10 ja 24.11 klo 18.30-20.00. Perhe voi ilmoittautua yhdelle kerralle tai halutessaan vaikka kaikkiin. Iltatallien toiminta ja teemat ovat kuitenkin kaikilla kerroilla samoja.

Iltatalleissa ollaan teeman mukaisesti talliympäristössä ja ulkona, joten vaatteet saattavat likaantua / kastua. Huolehdittehan mukaan säänmukaisen varustuksen ja tarvittaessa vaihtovaatteita.

Ilmoittautuminen toimintaan on sitova. Ilmoita poisjäännistä: riitta.tuukkanen@4h.fi tai 0407319701. 

Pystymme ottamaan mukaan rajatun määrän perheitä. Kuittaamme ilmoittautumisen lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Kauden 2020-2021 toiminnassa otamme huomioon yleiset COVID19 -viruksen aiheuttamat rajoitustoimet / suositukset ryhmätoimintaan liittyen. Toimintaan ei saa tulla kipeänä tai jos perheessä on COVID19-virustartuntaan viittaavia oireita. Pidämme kerhotoiminnassa vähintään 1 m turvavälin muihin osallistujiin ja ohjaajiin sekä huomioimme tehostetusti käsihygieniasta huolehtimisesta toimintakertojen aikana.