Noljakan päiväleiri  

-täynnä- 

vko 23   ma-pe  7.6.- 11.6.2021   klo 9-15

Noljakan päiväleirillä koetaan monipuolista tekemistä kerhotilamme ja Sinkkolan ympäristössä. Leiri on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille.  Leiriohjelma rakentuu eri teemojen ympärille.

Leiripäivien teemat:

Seikkailu          Eläimet            Luonto         Erätaidot        Kokkaus ja leivonta

Leiripäivät sisältävät teeman mukaista toimintaa sekä askartelua, pelejä ja leikkejä. Leiriläisille tarjotaan BBQ Karelian valmistama lämmin ateria . Leirillä teemme retkiä lähiympäristöön, kokkaamme / leivomme yhdessä ja vietämme aikaa ulkona välipalan/piknikin merkeissä.

Leiri järjestetään Noljakassa osoitteessa Noljakankaari 10.

Leirin hinta on 65 €/jäsen ja 100€/ei jäsen. Hinta sisältää ruoan, välipalan, leiriohjelman sekä vakuutuksen.  4H-yhdistyksen jäsenyys maksaa 35€ ja se on voimassa vuoden maksupäivästä. Voit liittyä jäseneksi etusivumme kautta.

Täytäthän huolellisesti ilmoittautumislomakkeen

Leirin aikana vierailemme Sinkkolan maatilalla tutustuen eläimiin mahdollisten aukiolojen puitteissa.


Sään niin salliessa Noljakan päiväleirillä teemme retken Aavarannan uimarannalle, missä mahdollisuus valvottuun uintiin.Leiriläisen kulkeminen leiripaikalle *

Kysymme lapsen leirillepaikalle kulkemisesta tietääksemme saammeko laskea leiriläisen itsenäisesti leiripäivän päätyttyä kotimatkalle.


Minulle voi lähettää leirilaskun ja leirikirjeen sähköpostilla *
Hyväksyn, että leirillä otettuja valokuvia, joissa lapseni näkyy, voi käyttää 4H:n Instagram ja Facebook -julkaisuissa. *
Oletteko 4H-yhdistyksen jäsen *