Kukkolan tila

Kukkolan kodan varaus

Kukkolan tilan monipuolisessa ilmapiirissä ajatukset lentävät ja kokoustunnelma nousee. Elämän tärkeissä juhlapäivissä Kukkolan tila tarjoaa miellyttävän ja erilaisen ympäristön, olipa kyse syntymäpäivistä, häistä tai ystävien tapaamisesta. Kun haluat edistää työntekijöittesi hyvinvointia virkistyspäivän tai yrityksen henkilöstöpäivän puitteissa, Kukkola tarjoaa siihen upean maatilaympäristön, metsää, hiljaisuutta. Joensuun keskustasta matkaa on vain noin 6 km.

Kukkolan tilan salissa on 90 asiakaspaikkaa ja nykyaikaiset AV –laitteet. Tilan pihapiirissä ja ympäristössä on runsaasti nähtävää ja koettavaa: Antti Kukkosen kotimuseo, Marttojen näytepuutarha, Hiljainen huone, kota, metsäteatteri, Katrin metsäpolku, lasten perinneseikkailupolku, puulajipuisto Antin arboretum, hevosajelua, ratsastuspalveluja ja taiteilija Tarja Malisen näyttely. Keväällä ja syksyllä järjestämme myös villiyrtti- ja sieniretkiä.

Kukkolan tila on vanha sukutila, joka on ollut Kukkosen suvulla jo 1700 –luvulta lähtien. Historiallisen Kukkolan tilan tunnetuin asukas oli rovasti Antti Kukkonen, joka toimi kansanedustajana yli 30 vuotta ja opetusministerinä kuudessa eri hallituksessa.Hänen tyttärensä Katri Kukkonen omisti tilan myöhemmin ja se siirtyi 1991 testamenttilahjoituksena Pohjois-Karjalan Maataloussäätiön omistukseen.

Lue lisää: www.kukkolantila.fi tai facebookissa Kukkolan tila.

Kukkolan kodan vuokraus:

Vuokra 35 €/ kerta. Lisämaksusta kahvitukset, tikkupullat jne.

Varaukset sähköisellä varauslomakkeella tästä.

Tiedustelut numerosta 040 731 9701,  joensuun4h@kase.fi