Kukkolan tila

Kukkolan tilan monipuolisessa ilmapiirissä ajatukset lentävät ja kokoustunnelma nousee. Elämän tärkeissä juhlapäivissä Kukkolan tila tarjoaa miellyttävän ja erilaisen ympäristön, olipa kyse syntymäpäivistä, häistä tai ystävien tapaamisesta. Kun haluat edistää työntekijöittesi hyvinvointia virkistyspäivän tai yrityksen henkilöstöpäivän puitteissa, Kukkola tarjoaa siihen upean maatilaympäristön, metsää, hiljaisuutta. Joensuun keskustasta matkaa on vain noin 6 km.

Kukkolan tilan salissa on 90 asiakaspaikkaa ja nykyaikaiset AV –laitteet. Tilan pihapiirissä ja ympäristössä on runsaasti nähtävää ja koettavaa: Antti Kukkosen kotimuseo, Marttojen näytepuutarha, Hiljainen huone, kota, metsäteatteri, Katrin metsäpolku, lasten perinneseikkailupolku, puulajipuisto Antin arboretum, hevosajelua, ratsastuspalveluja ja taiteilija Tarja Malisen näyttely. Keväällä ja syksyllä järjestämme myös villiyrtti- ja sieniretkiä.

Kukkolan tila on vanha sukutila, joka on ollut Kukkosen suvulla jo 1700 –luvulta lähtien. Historiallisen Kukkolan tilan tunnetuin asukas oli rovasti Antti Kukkonen, joka toimi kansanedustajana yli 30 vuotta ja opetusministerinä kuudessa eri hallituksessa. Nykyisin Kukkolan tila on Pohjois-Karjalan Maataloussäätiön omistuksessa.

Lue lisää: www.kukkolantila.fi tai facebookissa Kukkolan tila.

Kukkolan kodan vuokraus

Vuokra 35e/krt. Lisämaksusta kahvitukset, tikkupullat jne. Varaukset ja tiedustelut numerosta 040 7319701,  050 502 4389 tai sähköpostitse riitta.tuukkanen@4h.fi /joensuun4h@kase.fi.