Kerhot

Kauden 2020- 2021 (syksy ja kevät) kerhotoiminta toiminta-alueellamme Joensuussa ja Liperissä.

 

Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu sivujen sähköisen lomakkeen kautta.

Tarkemmat kuvaukset kerhoista löytyvät sähköisen lomakkeen alapuolelta.

 

Nuorisojäsenet ovat tärkeitä järjestöllemme ja jäsenet varmistavat toimintamme jatkuvuuden. Toivomme, että liitytte yhdistyksemme jäseneksi, sillä toimintamme saama valtionavustus perustuu pitkälti nuorisojäsentemme määrään. Jäseneksi liittymällä varmistat toiminnan jatkuvuuden paikkakunnallasi.

Kerhot 2020-2021

Alla on tiedot syksyllä 2020 alkavista kerhoistamme. Kerhot jatkuvat huhtikuun 2021 loppuun ja ovat tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille ja nuorille ellei kerhokuvauksessa muuta mainita.

Kerhot eivät kokoonnu koulun lomien aikaan tai arkipyhinä.

Kerhoihin voi tulla myös kesken kauden.

Kerhot ovat jäsenillemme ilmaisia. Jäsenmaksun suuruus on 35 €/ vuosi (rullaava jäsenkausi, jäsenyys on voimassa vuoden liittymisestä lähtien). Ei-jäsenen kerhomaksun suuruus on 35 €.

Kerhotoimintaan on saatu paikallisen harrastustoiminnan avustusta Itä-Suomen Aluehallintovirastolta.
Kerhot Joensuussa


MAANANTAILemmikki + kepparikerho 6-12-vuotiaille,      TÄYNNÄ!

Joensuun 4H-yhdistyksen kerhotiloissa (Noljakankaari 10), klo 17.30-19.30.

Lemmikki + kepparikerhossa tutustutaan erilaisiin lemmikkieläimiin ja niiden hoitoon, niin teoriassa kuin käytännössä. Lisäksi kauden aikana suunnitellaan, ideoidaan ja toteutetaan oma keppihevonen sekä keppihevosen varusteita ja tarvikkeita, oikeita hevosvarusteita mukaillen. Kerhossa vierailee kauden aikana erilaisia lemmikkieläimiä omistajineen. Myös kerholaisten omat lemmikkieläimet ovat tervetulleita kerhoon vierailemaan etukäteen sovittaessa. Lisäksi kerhossa mm. pelaillaan, leikitään ja leivotaan teeman mukaisesti.

Ohjaajana Elli.

Ensimmäinen kerhokerta: 7.9.2020.
KESKIVIIKKO


1. Heppakerho 9-13-vuotiaille,  

Kukkolantilalla (Vanha Valtatie 70) klo  17.00-18.30.

Lasten heppakerhossa opetellaan monipuolisesti erilaisia hevostaitoja. Kerho sisältää hevosten ja muiden tilan eläinten (kanat, ankat ja lampaat) ruokkimista ja hoitoa. Kerhossa tutuksi tulevat monipuoliset tallityöt, hevosten varusteet ja valjastus sekä hevosten maastakäsittely. Kerhossa kokeillaan myös hevosagilitya. Kerhon aikana tutustutaan ja opetellaan hoitamaan myös muita tallin asukkaita (kanat, ankat ja lampaat). Huom. kerho ei sisällä ratsastusta. Ohjaajina Laura ja Meri.

Ensimmäinen kerhokerta:16.9.2020

2. Heppakerho 9-13-vuotiaille, TÄYNNÄ!

Kukkolantilalla (Vanha valtatie 70) klo 18.30-20.00.

Nuorten heppakerhossa opetellaan monipuolisesti erilaisia hevostaitoja. Kerho sisältää hevosten hoitoa, ruokintaa, tilojen siivousta, hevosten varustamista ja valjastusta sekä maastakävittelyä, juoksutusta ja ohjasajoa. Kerhossa kokeillaan myös hevosagilitya. Lisäksi kerhon aikana tutustutaan ja opetellaan hoitamaan muita tallin asukkaita (kanat, ankat ja lampaat). Huom. kerho ei sisällä ratsastusta. Ohjaajina Laura ja Meri.

Ensimmäinen kerhokerta: 16.9.2020.Rantakylän kokkauspainotteinen monitoimikerho 6-12-vuotiaille, Rantakylän lähiötalolla (Riihisärkänkatu 6 C 16, 2 krs.) klo 17-18.30.

Rantakylän monitoimikerhossa pelaillaan, leikitään, askarrellaan, leivotaan ja puuhaillaan muuta mukavaa vaihtuvin teemoin. Sään salliessa kerhossa myös ulkoillaan ja seikkaillaan lähiympäristössä.

Ohjaajana Lotta ja Aida.

Ensimmäinen kerhokerta: 9.9.2020.
TORSTAI


Kukkolan monitoimikerho 6-12-vuotiaille, 

Kukkolantilalla (Vanha Valtatie 70) klo 17.30-19.00.


Monitoimikerhossa pelaillaan, leikitään, askarrellaan ja leivotaan monipuolisin teemoin. Lisäksi seikkaillaan ja liikutaan Kukkolan tilan ympäristössä ja vietetään aikaa Kukkolan kodalla. 

Ohjaajina Linda ja Minja.

Ensimmäinen kerhokerta: 10.9.2020.


Safkasankarit 6-12-vuotiaille,                                                       TÄYNNÄ!

Joensuun 4H-yhdistyksen kerhotila (Noljakankaari 10) klo 17.00-19.00.'

Safkasankarit -teemakerhossa kokataan, leivotaan ja järjestetään paikallisia tapahtumia ruoan ympärillä. Kerhossa opitaan itse tekemällä, tutkimalla ja kokeilemalla. Kerhossa opitaan myös tuotteiden ideointia, valmistusta, kehittämistä, hinnoittelua, markkinointia ja tuotteiden myyntiä.

Ohjaajana Iiri.

Ensimmäinen kerhokerta 10.9.2020.


Kerhot Kiihtelysvaarassa
TIISTAI


Kiihtelysvaaran monitoimikerho 6-12-vuotiaille, Kiihtelysvaaran Suojapirtillä klo 17.30-19.00 (Tulrompsuntie 2, 82140 Kiihtelysvaara)  TÄYNNÄ!

Monitoimikerhossa pelaillaan, leikitään, askarrellaan, leivotaan ja puuhaillaan muuta mukavaa vaihtuvin teemoin. Sään salliessa kerhossa myös ulkoillaan ja seikkaillaan lähiympäristössä.

Ensimmäinen kerhokerta 15.9.2020

Ohjaajina Jonna ja Viivi.
Kerhot Liperissä


MAANANTAI


Salokylän monitoimikerho 6-12-vuotiaille, Salokylän kylätalolla klo 18-19.30    TÄYNNÄ!

(Liperintie 51, 83130 Salokylä)

Monitoimikerhossa liikutaan ja pelaillaan koulun ja kylätalon ympäristössä. Lisäksi kerhossa askarrellaan, leivotaan, leikitään sekä tehdään muuta mukavaa vaihtuvin teemoin.

Ohjaajina Viivi, Anni ja Kiia

Ensimmäinen kerhokerta 7.9.2020.KESKIVIIKKO


Ylämyllyn liikuntapainotteinen monitoimikerho 6-12-vuotiaille,  TÄYNNÄ!

Ylämyllyn monitoimitalolla klo 17.30-19.00.

Liikuntapainotteisessa monitoimikerhossa kokeillaan erilaisia lajeja rennolla otteella ja ilman tulostavoitteita. Kerhon aikana tutuksi tulevat mm. erilaiset pallopelit ja perinteiset ulkopelit. Lisäksi kauden aikana kerhossa askarrellaan, leivotaan, leikitään ja tehdään muuta mukavaa vaihtuvin teemoin.

Ohjaajana Iida ja Viivi.

Ensimmäinen kerhokerta 9.9.2020.

TORSTAI


Mattisenlahden monitoimikerho 6-12-vuotiaille, Mattisenlahden koululla klo 17.00-18.30

(Mattisenlahden koulutie 7, 80400 Ylämylly) TÄYNNÄ!

Monitoimikerhossa liikutaan ja pelaillaan koulun ympäristössä. Lisäksi kerhossa askarrellaan, leikitään sekä tehdään muuta mukavaa vaihtuvin teemoin.

Ohjaajina Emmi ja Mikael.Lisätietoja kerhotoiminnastamme:

riitta.tuukkanen@4h.fi / joensuun4h@kase.fi
Jäsenmaksun suuruus on kaudella 2020-2021 35 €/yksilöjäsen ja 70€/koko perhe (jäsenyys voimassa vuoden liittymisestä).
Voitte myös toivoa jotain kerhoa  Joensuun (mukaan lukien Kiihtelysvaara, Heinävaara ja Tuupovaara) ja Liperin alueelle . Jos osallistujia on  vähintään 5, niin pyrimme järjestämään kerhon. Jäsentemme toiveet ovat meille  tärkeitä!

Kaikki kerholaisemme ovat vakuutettuja kerhotoiminnan ajan.