Jäsenyys

 

 

Tästä linkistä pääset liittymään Joensuun 4H-yhdistyksen jäseneksi. 

 

Valitse ensin lomakkeelta Joensuun 4H-yhdistys ja täytä sen jälkeen jäsentiedot. Voit valita perheellenne sopivan jäsenmuodon, jotka ovat yksilöjäsenyys ja perhejäsenyys.

Jäsenmaksun suuruus on 35 €/vuosi (yksilöjäsen) ja 70 €/vuosi (perhejäsenyys).

Voit maksaa jäsenyytesi heti tai valita laskun postitettavaksi kotiosoitteeseen.

Jäsenyys näkyy jäsenrekisterissämme heti jäseneksi liittymisen jälkeen.

 

4H-jäsenyys ja digitaalinen jäsenkortti

 

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

 

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: 

https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: 

https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/